Tours

Vogeltour/Bird Watching Trips

In Suriname komen meer dan 700 soorten vogels voor. Op onze dag trips laten wij u een een selectie van bijzondere soorten zien die in Suriname leven.

 (minimaal 2 personen, groepen op aanvraag)

City Bike Tour (Paramaribo)

De City-biketour brengt ons langs historische objecten in en rondom het stadscentrum van Paramaribo, dat door de UNESCO tot werelderfgoed is uitgeroepen.

Plantage Peperpot Fietstour (Commewijne Bike Tour)

We steken de Surinamerivier vanaf de Waterkant in Paramaribo met de
tentboot/korjaal over naar Meerzorg. Daar begint de fietstocht die deels over
zandwegen gaat.

Brownsberg Tour

Op de berg kunt u veel wilde dieren spotten zoals boskonijnen, vlinders,
trompetvogels, kikkers, slangen en doodskopaapjes. De kans is groot dat u ook de
brulapen gaat horen.

Nickerie BigiPan

De Nickerie – Bigi Pan tour is perfect voor vogelliefhebbers, mensen die houden van
open landschappen, historieliefhebbers en voor wanneer u de prachtige rijstvelden van
het Surinaams rijstdistrict Nickerie wilt zien.

Braamspunt Schildpadden Tour / Sea Turtle Tour

Deze trip vertrekt om 16:30/17u (afhankelijk van het getij) bij Tilburg Tours & Rentals aan de Jessurunstraat #8. Van hieruit vertrekken we met de bus naar Leonsberg. Hier stappen we over in een korjaal.

Brownsberg & Stone Island Tour

Aan de voet van de Brownsberg in het Brokopondo-meer ligt het prachtige schiereiland “Ston-eiland”. Het adembenemende uitzicht op het meer met zijn typische boomstammen die artistiek uit het water komen, is een attractie op zich.

Commewijne boottour

Voor het spotten van dolfijnen gaan we naar hun voedselgebieden in de monding van de riviermond van de Surinamerivier. Deze vriendelijke dieren leven in kleine groepen en tijdens hoogwater zwemmen ze met het zoute water stroomopwaarts, soms wel dertig kilometer stroomopwaarts.

Commewijne Tour

Het district Commewijne is één van de oudste plantage-gebieden van Suriname. Het district ligt aan de rechteroever van de Suriname-rivier, tegenover Paramaribo.

Danpaati

De gasten accommodaties zijn voorzien van 2 x single beds en/of 1x double en 1 x single bed Verder privé douche & toilet, balkonnetje. Op het eiland zijn er verschillende cabanas

Pingpe

Jungle Resort Pingpe is een kleinschalig oord, waar gastvrijheid centraal staat. Het resort is direct gelegen aan de Boven-Suriname rivier tegenover het dorp Pingpe (ook wel Pempe genoemd).

Neem contact met ons op voor eventuele combinatie tours, prijzen etc.

Whatsapp: +597 8590430